Pánikbetegseg!

Kedves Doktorno! Fontos kerdesswl fordulok onhoz. En panikbetegsegemre szedek 75mg Olwexyat, ez egy ideje mar nem hasznal es emelve lett 150 mg ra erdekelne hogy ennek hatasat mikor fogom eszrevenni illetve mennyi ido kell mire hat a nagyobb dozis? Elkepzelheto hogy mar ez sem fog hasznalni? Varom mielobbi visszajelzeset! Szep napot:)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Gyógyszer hatásának változása témában

Tisztelt Kérdező,

Az antideprenszánsok hatása általában 1-3 hét között alakul ki, az emelést is ennyi idő múlva tapasztalják a paciensek. Olyan, - ritkán - előfordul, hogy hatástalanná válik egy korábban hatékony gyógyszer. Ezt 1 hónap után jelenthetjük ki legkorábban, ez esetben gyógyszert indokolt váltani.

Üdvözlettel:

Dr Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2021. április 19., 17:00; Megválaszolva: 2021. április 21., 14:44
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szorongásos probléma
Üdvözlöm Doktornő. 10 évvel ezelőtt amikor a válásom volt, a pszichiáterem felírta a Cipralex nevű gyógyszert, hogy könnyebben viseljem az...
Olanzapin+Scippa gyógyszerek...
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa