• Neurológia & Pszichiàtria& Reumatológia ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő/ Úr. Februàrban kezdődött teljes izületi fàjdalom a làgyrèszekben is mindenhol.A Hàziorvos reumatológiàra küldött Rheuma Arthitis gyanúval, ott minden eredmènyem jó lett a Dr.Nő nem talàlt semmit. Azóta zsibbadàsok sokasàga kezdődött egyszer a bal felemben majd jobb felemben, èrzèketlensèg furcsa idegi èrzetek az izületeimben. A pszichiàter elvette a scippàt hogy esetleg az okozza e. Erős durva idegi ràngàsaim lettek a làbaimban leirni nem tudom mit èreztem , mint mikor az idegszàlak a testemben tombolnànak. Azôta csökkentek a tünetek zsibbadàsok elmúltak de az izületeim nagyon èrzèkenyek hol azt èrzem mintha egy tömb lenne a combom vagy a kezem jobb oldalt ès jönnek bele hullàmszerűen idegi ràngàsok furcsa èrzettel. Az ujjaim megfàjdulnak ha a viszek a kezeimben picit nehezebb dolgot vagy tartom a telefont a kezemben. A vàllaimnàl nagyon èrzem lesugàroz az ujjaimban . Hàtul a combom közèpen ott èrzek nagyobb nyomàst. Pszihiàter sem tud mit mondani csak hogy szorongàs a reumatológus sem talàlt semmit ezèrt gondoltam a Neurológiàra. Induljak e el azon a tèren mert tanàcstalan vagyok. Félek az sclerosis multiplextől is. A jobb szemem is szokott fàjni, majd mindkettő mèlyen, ha hirtelen felnèzek akkor jobban. Azóta a pszichiàter a zoloftra àllított elkezdtem javulni de ezek a tünetek fellàngolnak hetente. Segitsen hogy merre induljak mert mindig megteszek magamèrt csak előre nèzek a pànikbetegsègemből kifolyólag is, szeretnèk gyógyult vagy stabil lenni hogy èlvezhessem az èletet amit eddig elvett tőlem a betegsègem. Köszönöm szèpen.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a gyógyszermellékhatás témában

        Kedves Kérdező! Miután egyértelműen igazolódott a gyógyszermellékhatás,így azok teljes,fokozatos, szabályos leépítése célszerű lenne.A pánik betegség kezelésére gyógyszerek helyett pszichoterápiát, alternatív gyógymódokat javasolnék. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. augusztus 02., 08:17; Megválaszolva: 2020. augusztus 04., 06:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések