Neurológia & Pszichiátria& Reumatológia?

Tisztelt Dr Nő/ Úr. Februárban kezdődött teljes izületi fájdalom a lágyrèszekben is mindenhol.A Háziorvos reumatológiára küldött Rheuma Arthitis gyanúval, ott minden eredmènyem jó lett a Dr.Nő nem talált semmit. Azóta zsibbadások sokasága kezdődött egyszer a bal felemben majd jobb felemben, èrzèketlensèg furcsa idegi èrzetek az izületeimben. A pszichiáter elvette a scippát hogy esetleg az okozza e. Erős durva idegi rángásaim lettek a lábaimban leirni nem tudom mit èreztem , mint mikor az idegszálak a testemben tombolnának. Azôta csökkentek a tünetek zsibbadások elmúltak de az izületeim nagyon èrzèkenyek hol azt èrzem mintha egy tömb lenne a combom vagy a kezem jobb oldalt ès jönnek bele hullámszerűen idegi rángások furcsa èrzettel. Az ujjaim megfájdulnak ha a viszek a kezeimben picit nehezebb dolgot vagy tartom a telefont a kezemben. A vállaimnál nagyon èrzem lesugároz az ujjaimban . Hátul a combom közèpen ott èrzek nagyobb nyomást. Pszihiáter sem tud mit mondani csak hogy szorongás a reumatológus sem talált semmit ezèrt gondoltam a Neurológiára. Induljak e el azon a tèren mert tanácstalan vagyok. Félek az sclerosis multiplextől is. A jobb szemem is szokott fájni, majd mindkettő mèlyen, ha hirtelen felnèzek akkor jobban. Azóta a pszichiáter a zoloftra állított elkezdtem javulni de ezek a tünetek fellángolnak hetente. Segitsen hogy merre induljak mert mindig megteszek magamèrt csak előre nèzek a pánikbetegsègemből kifolyólag is, szeretnèk gyógyult vagy stabil lenni hogy èlvezhessem az èletet amit eddig elvett tőlem a betegsègem. Köszönöm szèpen.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gyógyszermellékhatás témában

Kedves Kérdező!

Miután egyértelműen igazolódott a gyógyszermellékhatás,így azok teljes,fokozatos, szabályos leépítése célszerű lenne.A pánik betegség kezelésére gyógyszerek helyett pszichoterápiát, alternatív gyógymódokat javasolnék.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2020. augusztus 02., 08:17; Megválaszolva: 2020. augusztus 04., 06:27
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánikbetegseg!
Alvászavar
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa
Félek,szorongok,furán érzem...