Mi a bajom?

Tiszteletem panaszim kb 2 honapja kezdődtek mellkasi lacpocka kozti fájdalommal sohajtási kényszerrel.ügyeleten voltam ekg negativ.ezek a tunetek sajnos erősödtek ujból ügyelet ekg negativ utanna sbon ekg mellkas rontgen negativ.most 3 nappal ezelőtt utaztunk az autóban és vagy annyira el voltam gondolkova vagy el áljultam nem tudom de mintha ki rantotta volna a sofőr a kormányt meg ilyedtem vagy meg szédültem és az ijedségtől nem emlékeztem mi történt de nagyon meg ilyedtem azóta szédülök nincs erőm sajnos nagyon erős szomatizációs szorongásom van és az uton is épp mint minden percen azon gondolkodtam mi lehet a bajom teljesen ki vagyok tegnap sbon voltam megint vért vettek troponin d dimmer negativ ekg negativ minden csillag mentes de nagyon meg ilyendtem mert a pulzusom is 122 volt tény nagyon ideges vagyok frontint szedek reggel fél 0,5 és este fél 0,5 2 honapja koponya mr vizsgalat negativ 2 éve voltak ilyen tunetem hogy magas volt a pulzus csak ha fel álltam éreztem a szivem dobogását ami majd ki szakadt kardiologia sziv uh ekg keszult 2 éve negativ terhelést nem csináltak kerdeztem tegnap az sbon a doktorot kellene e azt mondta pszochologus kell minden percem ez tolti ki a munkám nem tudom csinálni félek boltba menni vezetni egyaltalan nem vezetek félek mindentol hulyen hangzik de csak orvosokkal szeretek beszélni igazán a negativ leletek nyugtatnak meg.28 éves nő vagyok sovány koleszterin jó vérnyomas alacsony dohanyzom nagyon félek komoly baja van a szivemnek és hogy elájultam? Nem tudom el e ájultam de nem bukott elore a fejem meg semmi normalisan ultem a sofor szerint utanna labra tudtam allni csak szedultem es attol felek olyan komoly baja van a szivemnek hogy ettol ajultam el (ha ájulás volt egyáltalán) vagy tényleg csak nagyon rá parázom kérem segitsen mi lehet a bajom mit tegyek egesz nap erotlen vagyok szedulok a szivem kiugrik mar a frontin sem segit nem tudok igy élni orvosokhoz mar nem merek menni mert már mondják megin itt van koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza testi és lelki tünetek témában

Tisztelt Kérdező,

A leírtak nagy valószínűséggel idegi eredetű panaszok. Az ijedtség órákon, napokon keresztül fenntarthat testi tüneteket. Ha panaszai nem enyhülnének, érdemes volna felkeresni egy kollégámat, és vele átbeszélni, hogy milyen lehetőségeket ajánl a tünetek enyhítésére / gyógyszer, relaxációs módszerek, életmódváltás, stb/

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. július 23., 13:41; Megválaszolva: 2020. július 25., 20:50
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Neurológiai betegség
Tisztelt Doktornő! 31 éves vagyok, alapbetegség nélkül, legkisebb kislányom 4 hónapos múlt. Pár hete írtam Önnek lassan két hónapja kezdődő...
rejtélyes tünetek
Üdvözlöm. Körülbelül 3 éve vannak panaszaim, van, hogy hónapokig jól vagyok, és van, hogy hónapokig rosszul, akár minden napomat megkeserítve....
Szorongásos tünet
Tisztelt Doktornő! Nagyjából 1 évvel ezelőtt volt egy erős pánikrohamom, amely során erős halálfélelmem volt. Ezután folyamatosan figyelni kezdtem...
Miért álmodom?
Tisztelt Doktornő! Júliusban véget ért egy komoly kapcsolatom. Vele nagy terveim voltak, de neki már nem volt velem, így elhagyott. Talán ennyire nem...
Rexetin mellékhatás
Kedves Doktornő! Április óta küzdök szorongással és pánikkal. Augusztus óta pszichoterápián veszek részt, ami sokat segített a pánikrohamok...