rejtélyes tünetek

Üdvözlöm. Körülbelül 3 éve vannak panaszaim, van, hogy hónapokig jól vagyok, és van, hogy hónapokig rosszul, akár minden napomat megkeserítve. Először csalánkiütésem lett, kb fél évig pöttyös voltam, ami egy tüszős mandulagyulladás és antibiotikum kúra után elmúlt. Azóta sincsenek pöttyeim,viszont "bedobog a szívem", mintha egy izom rándulna, (volt ekg, szívultrahang, semmi probléma, csak minimálisan gyorsabban ver) ájulás érzésem van, bizonytalanság érzés, nem érzem a testem, mindjárt elájulok (nem volt konkrét ájulás, csak az érzés), néha el is mosódik a kép, mintha beszűkülne a látóterem, de képben vagyok, tudok válaszolni kérdésekre. Hisztamin intoleranciára gondoltam, figyeltem az étkezésre, még rosszabbul voltam, mert nem mertem megenni semmit. Elkezdtem mentálpszichologhoz is járni, valószínűleg pánikbetegséggel is küzdök már a napi rosszullétek miatt. A HI eredményem 35 lett, tehát gondolom ez kizárható. Merre indulhatnék még el? Nincs hasfájásom, fejfájásom, a menstruációm is rendben van. Nagyon le vagyok keseredve. Köszönöm előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza a testi és lelki tünetek témában

Tisztelt Kérdező, A tünetek hátterében többféle belszervi betegség állhat, / kezdve a vérnyomás-, vagy vércukor eséssel/, melynek kivizsgálását a háziorvosánál kéne kezdeményezni. A szorongásos eredetet, pánikbetegség meglétét pszichiáter kolléga tudná felmérni személyes találkozás során. Ha ezek fennállnak pszichoterápiás és/vagy gyógyszeres kezelés szóba jön. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. október 20., 09:03; Megválaszolva: 2020. október 25., 18:26
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása
Folyamatos légszomj,orrdugulás
Helex sr 0,5 mg