• Mi lehet a bajom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor /Doktornő! Nagyon régóta tudom hogy más vagyok, nem tudok beilleszkedni társaságolban, munkahelyeken. Az utóbbi időben egyre jobban előjött ez. Nem tudok, beszélgetni az emberekkel. Egyszerűen nem tudok mit mondani hosszú távon, emiatt nagyon rosszul érzem magam. Az utolsó munkahelyet róla is ezért számoltam le, azóta viszont állásinterjúra sem merek elmenni pedig nagyon kéne a munka. de hiába hazarozom el,, hogy elmegyek, vmi mindig megállít. Iszonyatosan szorongok új emberek társaságában, mert tudom hogy előbb utóbb úgyis kinéznek, mert csendes vagyok emiatt teljesíteni sem tudok úgy. És ez az utóbbi kB fél évben egyre rosszabb. Nem tudom meddig bírom még. Mi lehet a bajom. Miért nem vagyok olyan mint mások.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnosztikai kérdések témában

        Tisztelt Kérdező, A leírás talán a szociális fóbiára illik leginkább, de diagnózist megállapítani csak személyes beszélgetés alapján szoktunk. Azt tanácsolnám, hogy keresse fel személyesen egy kollégámat, hogy választ kapjon a kérdésére, és segítséget is a változtatáshoz. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. május 27., 21:02; Megválaszolva: 2020. május 29., 08:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.