• Depresszió lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor! Az volna a kérdésem hogy depresszió lehet-e?! Le tört érzés nincs koncentrációm és a memoriám is nagyon gyenge! és közbe régi emlékeim vannak elém kivetítve valamikor nevetek is pont úgy mint az emlékembe vagy ha meg vakartam a fejem akkor ugyan úgy megvakarom de van hogy ilyen mozdulattal jut eszembe! Lehet hogy depresszióm van? Valamint kezelhető elmúlik e? Kábítószert is fogyasztottam alkoholt is és a mai napig sokat dohányzok!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnosztikai kérdések témában

        Tisztelt Kérdező, Ismeretlenül, kevés információból nem tudok biztos választ adni. Lehet a drog késői hatása, gondolat-emlék betörések formájában. Lehet depresszió is, bár arra a leírt emlékképek nem jellemzőek. Azt tanácsolnám, hogy forduljon személyesen egy kollégámhoz. Akár beszélgetés során, akár pszichológus által elvégzett tesztekkel közelebb lehetne jutni a válaszhoz. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. május 30., 08:27; Megválaszolva: 2020. június 06., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: