• Gyomorideg

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv.fiamnal kb.egy jó fél éve nyelvvizsga elött jelentkezett a gyomorideg,pánik,szorongás. Ami remegés.szapora szívverés..gombóc gyomorban. Azóta is többször elöjön és most érettségi után két héttel is reggelente nem bír enni és ideges. Ez tuti pszichés állapot nála. Hova tabletta valamelyest enyhíti,de ez így lelkileg nagyon megviseli mert ezért ő azt mondja beteg. Nekem elég gyenge a vegetatív idegrendszerem,elég stresszes vagyok..ő ezt örökölhette tőlem egyébként? Mit tanácsol? Köszönöm.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a érettségi körüli stressz témában

        Tisztelt Kérdező, Az érettségi környéki feszültségek sok fiatalt megviselnek. Erre még rátevődik a korona vírus okozta bizonytalanság. Könnyen lehet, hogy a fia tünetei csak átmenetileg jelentkeznek, és néhány hét alatt lecsengenek. Ha nem így lenne, akkor érdemes személyesen szakember segítségét kérni. A Hova tabletta mellett relaxációs gyakorlatok elsajátítása is hasznos lehet. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. május 25., 03:27; Megválaszolva: 2020. május 27., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.