• Dekoncentráltság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Olyan problémával fordulok önhöz hogy jelenleg 2 hete elég erős dekoncentráltsaggal küzdök.Munkám ülőmunka és agyi megterhelést nem igényel.Megszokásból csinálom.32 éves vagyok,rendszeresen sportolok.Korábban is voltak ilyen problémáim,de ilyen sokáig sosem álltak fennt.Bágyadtan ébredek és az is vagyok egész nap.Vérnyomáscsökkentőt szedek (coverex as napi fél szem).Frontokkal nem vagyok tisztában mert amikor pont nincs front akkor is ilyennek érzem magam.Van hogy kimaradnak emlékek a napból és csak hosszas koncentrálás után tudom feleleveníteni őket.Vérvételen voltam fél éve.Ott minden rendben volt.Koponya Ctn is voltam ott is mindent rendben találtak.Gyerekkorom óta küzdök hipohandriával is.Esetleg tudna segíteni mi okozza?Köszönöm előre is válaszát.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnosztikai kérdések témában

        Tisztelt Kérdező, A fáradékonyság, dekoncentráltság hátterében többféle elváltozás állhat. A vérvétel jó kiindulópont lehet, de emellett még sok minden más is szóba jöhet. Körzeti orvosával kéne erről konzultálni. Lehetnek természetesen lelki okok is a háttérben. A szorongás, a depresszió egyaránt járhat ezekkel a tünetekkel. Ezért a kivizsgálás részeként pszichiáter kollégával való konzultáció is hasznos lehet. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. március 26., 16:59; Megválaszolva: 2020. március 28., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: