• Rheotin Frontin mellett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Panaszaim 2018. novemberében kezdődtek: fülzúgás, szédülés, bizonytalanságérzés. A vizsgálatokat (vérvétel, hallásvizsgálat, nyaki RTG és UH, koponya MR) követően a fül-orr gégész szakorvos az Arlevert tabletta szedése után a Rheotin étrendkiegészítőt javasolta, amely ha jól tudom ginkgo bilobát és valerianat is tartalmaz. Esténként Frontin 0,25 mg felét szoktam bevenni az elalvás megsegítésére. Panaszaim mögött nagy valószínűséggel a szorongás, illetve keringési zavar állhat. Szeretném megkérdezni, hogy a Frontin mellett (este) szedhetem-e a Rheotin kapszulát (reggel)? Illetve a későbbiekben a Frontin mellett szedhető-e nappal valamilyen nyugtató hatású gyógynövény, például orbáncfű, citromfű? Előre is köszönöm szépen válaszát.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer interakciók témában

        Tisztelt Kérdező, A Rheotin minden további nélkül szedhető a Frontinnal. Ha nappal is szüksége van szorongásoldó készítményre, azt tanácsolnám, hogy ezt beszélje meg a kezelőorvosával. / Nem szerencsés Különböző nyugtató készítmények egyidejű szedése/. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. augusztus 04., 20:45; Megválaszolva: 2019. augusztus 11., 18:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: