• mellészedhető-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő? Napi 20mg Brintellix és napi 5mg Xanax(hiánycikk esetében Frontin)mellé hozzászedhető-e napi 2-szer 1 MCP-ratiopharm 10mg-os tabletta hányingercsökkentés cèljából?Néhány napja Daedalont szedtem hányingerre,mivel mióta 20 mg-ra kellett emelni a Brintellixet nagyon erős hányingerem lett.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer interakciók témában

        Tisztelt Kérdező, Az MCP-ratiopharm nálunk Cerucal néven van forgalomban. Együtt adása a Xanax-szal / feltételezem, hogy 0.5 mg-ot szed/ lehet problémás, mert annak szedatív hatását fokozhatja. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. augusztus 03., 16:55; Megválaszolva: 2019. augusztus 11., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: