• Gyógyszerek szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő! Sajnos 1, 5 hónapja pánikbetegséget állapítottak meg nálam. Scippa 10mg írtak fel. Nem szedtem idáig, mert bíztam a saját akaraterőmben. Nem vált be. Belátom, hogy szednem kell ha eredményt szeretnék a gyógyulásommal kapcsolatban. Illetve remélem, hogy ez segíteni fog. Kérdésem a következő: Tallitont 25mg-os gyógyszert szedek napi egyet. Ezzel szedhető e a Scippa 10mg-os gyógyszer? Illetve Noacid 40mg-os savlekötőt. Nem hallottam még erről a gyógyszerről a Scipparól. Mennyire jó és hatásos? Előre is köszönöm a segítségét.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a gyógyszer interakciók témában

        tisztelt Kérdező, mindkét gyógyszerrel szedhető együtt a Scippa, de odafigyelést kíván az együttes szedés. Ha szokatlan tünetek jelentkeznének, meg kell beszélni a kezelőorvosával. A Scippa antidepresszáns, és mint a többi hasonló gyógyszert, ezt is törzskönyvezték szorongásos panaszokra is. A Cipralex utángyártott változata, jó hatású készítmény, kevés mellékhatással. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 07., 15:34; Megválaszolva: 2019. január 09., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: