• Felelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! 38 eves vagyok egesz életemben küzdok a panikkal felelemmel szorongassal kisebb nagyobb mdhsuskitadokkal. Most ugy erzem megint ramtelepedett. Mindig ujabb tuneteket produlkal de erzem h az mert eleg feszilt vagyok stresszes izgatott stb megint eljutott arra a pontrab nmtudom kezelni a helyzetet Erzem h jon leteper es ala kerulok teljesen. Most pl olyan tunetekkel h fulzubogas neha mintha basszust hallanam aztan viszketes eg a borom a nyakamon tarkomon topogok a labammal rettenetturelmetlen vok tikkel a szemen es folyton felek felek attol h meghalok h magas lesz a vernyomasom h szivrohamot kapok b osszeesem Segitsen legyozni mit tanacsol?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, Nem tudom, fordult-e már személyesen pszichiáterhez, de - gondolom, - érdemes volna. A kiterjedt ideges- és szorongásos tüneteket gyógyszeres- és pszichoterápia is képes oldani. Emellett meg lehet próbálkozni relaxációs gyakorlatokkal / pl. autogén tréning / is. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita

        Kérdés: 2019. január 28., 09:05; Megválaszolva: 2019. február 05., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: