• Magne B6 pszhiiáteriai gyógyszerek mellé

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét kívánok. Olyan kérdésem lenne hogy egyedülálló anya vagyok iker kislányokkal. (4évesek). Gyesen vagyok, viszem a háztartást, egyedül pár nélkül, segítség nélkül nevelem őket. Sajnos idén március óta Frontin 0.5mg gyógyszerből napi 3at kell bevennem, Cipralex 10mg gyógyszerből napi 1et. Amióta megkezdődött az ovi felváltva betegek, se éjjelem se nappalom. Idegesség fáradság kimerültség stressz a minden napjaim. Nem szeretném emelni a gyógyszerek adagját, félek a rászokás veszélyétől. Igy segítséget szeretnék kérni, ezen gyógyszerek mellett szedhetnék e valami pluszt ami segítene? Ha igen mit? Abból mennyit? Előre köszönöm a választ.

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a szorongás témában

        Tisztelt Kérdező, Magne B6-ot minden kockázat nélkül lehet szedni. A Cipralexet lehet esetleg emelni, ott a hozzászokástól kevésbé kell tartani.. Nagyon nehéz élethelyzet, amiben van. Teljesen érthető a kimerültsége. Nem volna mód segítség bevonására, rokonság, barátok köréből? Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 10., 22:41; Megválaszolva: 2018. október 16., 17:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: