• Pánik betegségbe szenvedek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét.. Minden nap rosszul vagyok. Félek hogy rám ez az érzés. Úgy érzem nem kapok levegőt ettől meg ijedek És elkezd gyorsan verni a szivem. A bal felemet gyengének érzem ilyenkor ki száradok nagyon volt hogy mentő vitt el mert azt hittem komolyabb a baj Kivizsgáltak de semmit nem találtak. Vérszegény vagyok de arra kaptam gyógyszert. Vérnyomásom jo csak a pulzusom magas. 80 -96 Vagy több. Félek hogy rám jön nem merek sehova se menni egyedül. Már jó pár éve igy élek és nagyon nem szeretnék így élni. Két kis fiam van egyedül nevelem őket. És nem szeretném ha ez álltál ők is meg ijedjenek. Kérem segítsen. Előre is köszönöm

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező, Az gondolom, hogy pánikrohamok jelentkezésétől szenved. Érdemes volna felkeresni személyesen egy kollégámat, - a területi Ideggondozóban, - és a tanácsát, esetleg gyógyszeres segítséget kérni. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Dr. Pálvölgyi Rita
        pszichiáter, pszichoterapeuta Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Pálvölgyi Rita
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 20., 20:30; Megválaszolva: 2018. szeptember 23., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés