Agydaganat genetika alapján

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem eléggé összetett, számomra legalábbis. Nagyonnagyon kétségbe vagyok esve, sírásból áll az utóbbi 3 napom, sajnos már nagyon fura gondolataim vannak. Hogy nem akarom megvárni a vizsgálat eredményét, nem akarom hogy agydaganattal diagnosztizáljanak. Az a típus vagyok, akinek ha megjelenik egy tünete, akkor rákeres és a legrosszabb amit kidob, az van neki. Képes vagyok napokig, hetekig sírni miatta. A bal kezem fáj, néha zsibbad. A fájdalom újabban mindennapossá vált. Főleg az alkaron és a kézfejemen jelentkezik, nagyon ritkán feljebb. Mozgatásra csak egy picit lesz jobb. Nem egész nap fáj, de egy nap egyre többször. Hónapok óta fent áll ez a probléma, de csak most állandósult igazán. A hátam bal oldala is szokott fájni és a mellkasom bal oldala is, de az nagyon ritkán, a kezemmel ellentétben. Most mikor ezt írom is fáj, zsibbad főként a kézfejem, ujjaim, illetve alkarom.Nem tudom mihez hasonlítsam a fájdalmat, olyan zsibbadásos izomláz szerűség. A többi tünetem, mint epilepsziaszerű roham, feledékenységx személyiség változás, látás-hallás problémák semmi nincs. A fejem az szokott fájni, de nem többet mint eddig. Hozzátartozik, hogy nekem van egy kicsi problémám. Embereket képzelek magam mellé, akik amúgy a barátaim és hát beszélgetni is szoktam velük ha egyedül vagyok. Ez csak és kizárólag egyedül otthon a szobában. Egyedül élek jelenleg, de amúgysincs tesóm és ez mindig is így volt. Egészen pici korom óta, tehát ez sem új keletű. Mármint a beszélgetés úgy értendő, hogy gondolatban, nem szóban rendesen mintha ott lenne. Szóval ennyi tünetem van igazából, de nagyon megvagyok ijedve. Amúgyis hipochonder vagyok meg pánikbeteg is voltam egy ideig. Kaptam a háziorvostól neurológiára meg gerinc röntgenre beutalót. De félek elmenni, félek attól hogy agydaganatom van 20 évesen. A családban generációk óta nem volt rákod megbetegedés. Szív és érrendszeri, cukorbetegség viszont van. Ezek miatt én egészségesen étkezem, nincs káros szenvedélyem.

Dr. Pálvölgyi Rita válasza zsibbadás témában

Tisztelt Kérdező,

Én mégis csak a kivizsgálásra biztatnám. A tünetek alapján valószínűleg perifériás neurológiai elváltozás állhat a háttérben, melyet mozgással, gyógytornával, esetleg átmeneti gyógyszerszedéssel orvosolni lehet. De mindezt a vizsgálatoknak kell igazolniuk.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2017. október 28., 07:38 ;Megválaszolva: 2017. október 29., 16:08
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Arc-zsibbadás és felkar zsibbadás
Jó napot kívánok. Brigitta vagyok egy 30 éves egyedülálló anyuka, iker 2 éves kislányok édesanyja. (születésük óta egyedülálló anya vagyok)...
Pszichés probléma?
Jó estét doktor úr/nő! Most juliusban utaztam hazafele buszon, amikor rosszul lettem, zsibbadtak a lábaim és kezeim, tompák voltak az érzékeim...
Lehet agydaganat vagy súlyos...
Elosszor szurast ereztem mellkasomba es szedultem, a szedules mar 1, 2 honapja tunt fel de nem volt ennyire sulyos. Orvos szerint panikbetegseg volt. De...
Mi ez?
Estenkent jon ram mindig ez a fura erzes. Nem mondhatnam, hogy konkretan faj a fejem, de olyan zsibbadas szerut erzek a fejemben, mintha a fulemnel belso...
Mi lehet a bajom?
2 hónapja kezdődött minden. külföldön dolgozok nagyon megfaztam bármit szedtem nem akart elmulni a köhögés a gyengeség. 100eurot is kolthettem...