Rosszul lét

PÁr éve is éreztem ilyeneket.de mostanában az elmúlt pár honapban elég gyakran. Mintha nem ebben a világban lennék mintha halk lenne minden..szédülök mindennaposan iszonyatosan fáj a fejem.elönt a melegség. Mindennap megállás nélkül ezeket érzem nagyon rossz. Többször voltam kórházba ez miatt.illetve ügyeletet is hivtam már ki nem egyszer. De mindig csak nyugtatót adtak és hazaküldtek hogy állitólag pánik betegség.legutóbb elmentem vérvételre.kiderült hogy 33 helyett 60 as a májam. Emelkedett.. és az AST pedig 200 helyett 648.. ez a két érték nekem elég magas.. májamra orvos annyit mondott hogy 3 hónap mulva megismételjük a vizsgálatot. Az AST re pedig azt hogy mandulammat kikell venni. Nos ezek a rosszul létek valóban pánik vagy a magas értékek miatt lehetek ilyen rosszul vagy esetleg mindkettő? Egyébkent a mentosok a frontint mondtak, hogy szedjem mert panik betegseg. Azt szoktam 0.5 ösből felet mikor érzem, hogy már nagyon rossz. Leírhatatlanul rossz érzés van amikor a szám is remeeg. Aza baj éjjel nappal mindennap. De hiába megtettem mindent Ekg is voltam azt mondják a korhazba, hogy panik szedjem a frontint ennyit. De én szerintem meg az hogy ejjel nappal folyamatosan szedulok es gyengenek erzem magam es a szivem az eleg hevesen ver megallas nelkul az nem panik.mert nemtudom elhinni hogy mindennap minden percben ezeket erzem es hogy panik..nemtudom mar mit tegyek ekg is jo volt minden azt mondtak panik miatt ver a szivem gyorsan. De mindennap ejjel nappal? Mit tegyek?

Dr. Pálvölgyi Rita válasza rosszullét témában

Tisztelt Kérdező,

Az elhúzódó, rendszeres rosszullétek indokolhatják antidepresszáns gyógyszer beállítását. Esetleg beszéljen ismét a kezelőorvosával. A magas AST utalhat bakteriális fertőzésre, valóban lehet, hogy a mandulája krónikus gyulladásban van. Ilyenkor műtétet szoktak javasolni. Ez a probléma azonban nem okoz a fentiekben leírt tüneteket.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2016. február 11., 22:30 ;Megválaszolva: 2016. február 13., 08:08
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Pánik betegségbe szenvedek?
Jó estét.. Minden nap rosszul vagyok. Félek hogy rám ez az érzés. Úgy érzem nem kapok levegőt ettől meg ijedek És elkezd gyorsan verni a szivem. A...
Tisztelt doktor Úr/Nő
Egy hónapja megrázott egy karácsonyfaégő az édesapámnál pesten de nem foglalkoztam vele.Párnap múlva hazautaztam és az aztkövető napon elkezdett...
Mi lehet?
Tisztelt Doktor! 3 eve allapitottak meg nalam a panikbetegseget. Azota barmilyen panasszal fordulok otthon az orvosaimhoz, rogton nyugtatot adnak. Eleinte...
rosszullét.
Tegnap este a furdoszobaban ültem.és. Jött 2. 3. Szuro fájdalom a hátam picit balraeso részén közepén.és utána elkezdett verni gyorsabban a szívem....
Hogyan tudjam magam mögött?
Üdvözletem! A minap egyik éjjel felébredtem és szinte egyik pillanatról a másikra azt tapasztaltam, hogy olyan érzésem van, mint, aki rosszul akar...