Turelmetlen

Kedves Doktor No / Doktor Ur ; Azzal a kérdéssel fordulok Magához hogy mit tudnék tenni a nagymértéku Turelmetlenségemmel? Semmihez nincs turelmem kezdeném azzal hogy a kávét egyhuzásra megiszom a kaját gyorsan megeszem, a mosogatást gyorsan csinálom a telefonálást hangosan kiabálva gyorsan és mindezt befeszulve az egész testem befeszul mintha veszély ellen védekezne a testem. és ez idegesit nagyon hogy mindenre befeszulok és még jobban befeszulok, ideges leszek és robbanékony ezáltal: (Ez a probléma nagyon gátol az életemben szinte mindenben igy nem lehet létezni ; (Ez teljesen Abnormális! Minél hamarabb ki akarok ebbol az ordogi korbol lábalni! olyan mint ha saját magamat kinoznám. Ez a sok stressz, feszultség, idegesség, az egészségem ellen fordul vagy fordult, akár sulyos daganat vagy komoly problémát kreál a testemben nagyon tartok ettol: (A halántékomnál a baloldalt legtobbszor szuro fájdalmat érzek ami pár másodpercig tart napi tobb alkalommal: (Ez mi lehet? , Hogy tudom a turelmetlenséget és az azzal járo dolgokat elhqagyni? Válaszát elore is koszonom. Tisztelettel ; Turelmetlen

Dr. Kerekes Éva válasza szorongás témában

tISZTELT Érdeklődő!

számos jóga, relaxációs tanfolyam, meditációs tréning kínálkozik arra, hogy az ember megtanuljon lassítani és befelé figyelni. Én ezt választottam. ha Ön ebben nem hisz, akkor pszichiáterhez kell elmenni, akik ha betegségnek tartja, nyugtatót ír fel rá.

a halántéktáji fájdalom lehet a szorongás egyik tünete.

remélem, sikerült javítani az életén.

Kérdés: 2016. január 24., 16:53; Megválaszolva: 2016. január 25., 23:57
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szorongás vagy más betegség?
Kedves Doktornő! 2014. áprilisában kezdődtek a panaszaim, esti remegés, szédülés hányinger formájában. Előzményt megnevezni nem igazán tudok...
Somnol covid után álmatlanság
Rexetin szerotonin szindróma
Pánikbetegség
Szociális fóbia