Gyógyszer

Kedves dr nő. Szorongásos, vagy szimpatikus túlsúllyal jellemezhető panaszaimra, több gyógyszer kipróbálása után- pszichiáter révén- a frontin, lokren kettős együttes alkalmazása valamelyest segít, úgymint szorongás és vérnyomás emelkedésre, talán a kettő összefügg, volt hogy frontin rendezte, máskor a béta blokkoló.antidepresszánsok szedése nem hozottsem fizikai sem pszichés téren eredményt. Elsajátítottam az autogén tréninget, de úgy tudom- legalábbis a dr úr aki sajnos nyugdíjba ment ezt mondta- legalább 3 havi rendszeres gyakorlás hoz eredményt, igazából ha elhagyom a béta blokkolót, az egekbe megy a vérnyomásom, szervi, vese, pajzsmirigy, vagy érelmeszesedési gondom nincs ez irányban kivizsgáltak. A gyógyszer szedést sem tartanám hosszabb távon jónak. ilyen esetbwn hogyan lehet megoldani ezt, esetleg más gyógyszer, mert ami eddig létezik már kipróbáltuk, vagy az autogén tréning idővel valóban használhat.főleg a fizikai tünetek zavaróak, jelentős terhelhetőség csökkenést is okoz.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza szorongás talaján fellépő magas vérnyomás témában

Tisztelt Kérdező,

A vérnyomás csökkentése - és szinten tartása - az esetek jelentős részében rendszeres, évekig tartó gyógyszerszedést igényel. Amellett lehet szedni szorongásoldót, - de azt viszont csak átmeneti jelleggel, mert kialakulhat a hozzászokás. További antidepresszánsokkal lehet hosszútávon próbálkozni a szorongás féken tartására.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. március 30., 21:22; Megválaszolva: 2015. március 31., 08:52
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Folyamatos szédülés
Szükséges labor / és egyéb...
Szorongásos tünetek
Mi okozhatja a panaszaimat?
Félelem a skizofréniától
Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy kicsit pánikbeteg vagyok, illetve hipohonder és kb. mindig van vmi betegség, ami miatt félek....