Tisztelt doktor Úr/Nő

Egy hónapja megrázott egy karácsonyfaégő az édesapámnál pesten de nem foglalkoztam vele.Párnap múlva hazautaztam és az aztkövető napon elkezdett fájni a melkasom meg a háta a bal oldalt nem annyira hogy elviselhetetlenűl de fájt.Következő napon átmentem a haveromhoz akkor is fájt a hátam felszáltam a buszra és egyszercsak elkesztem kapkodni a levegőt gyorsan vert a szivem úgy éresztem hiába veszek levegőt nem elég szédültem meg zsibbadt a kezem meg a lábam szédűltem kihívták a mentőt aztmondták pánikroham amit el is hittem.De holnap megint rosszúlletem othon de nem szoltunk, aztán megint de másnap erősebbvolt kihívtuk az ügyeletet.Ki is jöt 45 perc alatt amikormár persze jobbanlettem azt monta hogy pánik roham és holnap mennyünk be.Be is mentünk ekg jó vérnyomás jó ki írt egy gyenge nyuktatószerűséget szedtem mentem az iskolába jól is voltam 2 napig aztán megintrosszúl lettem kihívtuk a mentőt de az ügyelet jött de most a kisúji és beattak fenékbe egy ampulla rivotrilt ami nagyon fát és úgy elkábított hogy elaluttam másnap felkeltem fáradtan kimerűlten szédűlten és fájt a hátsóm egyépként azóta is fáj. Akor este változott az érzés nagyon nagyon gyenge voltam 4 napig és akkor kezdődött hogy fájtak az izmaim testem különböző pontjain addig 4 napig a vérnyomásom pirosba volt fejembe nyomást éreztem a kezem jég hideg fájtak is a lábam meg piros szúrt a szivem egyre rosszabb lett este nem tudok normálisan aludni lüktetés a fejembe a testembe meg kihagy a szivem nappal szúrt is néha.Ezután egy nappal bementünk a sürgőségire vértvettek ekg-t csináltak vérnyomásméréssel a véreredmény kimutatta a ck érték magas volt 77 de aztán hazaengedtek mert csökkenő tendenciár mutatott így hazaengedtek pihenéssel. Holnap után megint rosszúl lettem de most a kocsiba a korház felé lelilúlt a szám lezsibbadt a testem a rekeszizmom meg az egész lábam ugyanazvolt csak mosz elküldtek szívúltrahangra de jó lett hazamehettem mert csökkent az érték de most bevan dagadva a lábam megpiros.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza rosszullét témában

Kedves Kérdező!

Azt javasolnám, keresse fel háziorvosát, aki át tudja látni a panaszok összességét, a szükséges kivizsgálásokra el tudja küldeni. Ha belgyógyászatilag minden eredménye rendben van, pszihiaterre, pszihoterápiára lehet szüksége. Át kellene gondolnia életvitelét is (esetleges dohányzás, alkohol, energiaital, kévé, kábítószer, testépítésre szolgáló szerek fogyasztása, megfelelő mennyiségű pihenés hiánya, stb, ugyanis ezek is okozhatnak az Önéhez hasonló panaszokat) .

Üdv: dr. Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2015. január 29., 05:05; Megválaszolva: 2015. február 01., 11:32
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?