Nem tudom mi lehet a bajom.

Tisztelt Webbeteg Szakértő! Problémáim tavaly februárban kezdődtek, egy családi betegség után.Előtte nagyon ritkán mentem orvoshoz, ez után viszont szinte hetente/kéthetente.Rengeteg vizsgálatom volt, többszöri vérvétel, TSH, röntgen (mellkas, nyak, gerinc) , 24órás vérnyomásmérés. Miután a vizsgálatok megvoltak, szorongtam és féltem itthon, hogy biztos van valami bajom. Majd EKG-vizsgálat is volt (legalább 5x) , beutaltak szívultrahangra és terheléses EKG is volt, de mindent rendben találtak.Kiderült, hogy pánikzavarom volt. Majd több hónapos fejfájás, talp/tenyérbizsergés, fülzúgás után elmentem a neurológiára, a neurológus elküldött EEG-re, majd MRI-re, ami októberben volt, 2mm-es fehérállományi laesio-t találtak, amire azt mondta, hogy ez nem probléma, de kontroll lesz márciusban.Fül-orr-gégészeten beutaltak nyaki ultrahangra, azt mondták, hogy a véráramlás az átlagosnál kicsit nagyobb, ezért zúghat a fülem. A nyakam viszont sokszor fáj (hátul) Esténként kicsit zajosan látok (ez olyan mint pl.: a monitor) , ha becsukom a szemem, akkor villódzó fényeket is látok.Perifériás látótérben pedig néha ugráló kis fekete vonalakat.Látszerésznél is voltam, de nem talált betegséget (a bal szemem viszont rosszabb, mint a jobb)Szinte egész délelőtt fáradtnak érzem magam (napi 7-8óra alvás) után is.Ön/Önök szerint mit tegyek, lehet okom aggodalomra?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza szerteágazó panaszok témában

Tisztelt Kérdező!

Számos szakorvos látta Önt, ezt kiegészítendő még szemész és reumatológiai szakorvosi vizsgálat, neurológiai kontroll vizsgálat, valamint a szorongásos (pánik) zavar pszichiátriai vizsgálata és ennek alapján amennyiben szükséges kezelése javasolható. Mielőbbi jól-létet, boldog, békés ünnepet kívánok!

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2014. december 22., 10:48; Megválaszolva: 2014. december 25., 18:51
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?