• Hív vírus okozza e a panaszokat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktor doktornő tanácstalan vagyok teljesen és nem tudom mi tevő legyek mivel egy monogám ember vagyok házas és imádom a feleségem így nemi kontaktusom csak vele volt már 2 éve de a panaszai 1 éve kezdottek mikor interneten vásároltam egy potencianovelo zselét hogy kicsit feldobjam az estet, és erre következő 2 vagy 3 hétre alhasi fájdalmaim voltak here fájdalom és pénisz gombásodás ezzel el mentem haziorvoshoz aki ctre küldött vérvételre húgycső és minden vizsgálatot el vegzett de minden negatív és jó verkeppel és telt az idő sokszor éjszaka izzadtam volt hoingadozasom és ha jól emlékszem lázam is megint el mentem urológiaiara megint minden rendben volt aztán sokszor szedultem fájt a fejem sokat a pénisz fájdalom sem múlt és pirossa vált a fitymam és a makkom is és érzékeny volt ejakulacional megint orvos házi és urológiai de semmi eredmény tenyésztés szinte semmit nem mutatott ki de valami antibiotikumot és krémet kaptam de hatás nélkül a mandula be dagatt a fullorrgegere mentem ahol pár hetes procedúra utan el is távolították a bőröm ez idő alatt száraz lett nagyon és egyikük napról a másikra lefogytam megint orvos és semmi eredmény 5 hónapnál fel ötlött bennem nem e hív fertőzés mivel nem csak nemi úton elkaphato így Pesten a Semmelweis egyetem bőr és nemigondozoban csinaltattam egy hív gyors tesztet ami negatív lett aztán megint rendbe minden azt mondták de közel sem csak gyűltek a panaszok orvos orvos hátán nem hagyott nyugodni így az első tesztre rá 5 hétre csinaltattam egy másikat amiben hív szifilisz laymkor hepatitisz összes volt és minden negatív mondjuk a hivnel 50 volt a hatarertek nekem 40 volt és nem tudom ez jelent e valamit azóta vesekő em is volt fáj a fejem és feleségem is fogyott kiütéses az arca a háta és valami gumó lett a nemiszervenel Meg szeretném kérdezni mi a teendő ilyenkor ha minden negatív de a panaszok gyűlnek és fenn állnak mivel egy éve küzdök ezzel félek nem alszom rettegek mi lehet a baj. Válaszát koszonom

        Dr. Szanyi Andrea válasza a szerteágazó panaszok témában

        Kedves Kérdező! A feltett kérdésre Ön már megadta a választ, mivel 2 alkalommal is csináltatott HIV tesztet negatív eredménnyel. A leírásból nem teljesen világos, hogy a panaszai közül mik azok, melyek már elmúltak és mik a jelenlegiek vagy újak. A penis vörössége hátterében állhat gombás fertőzés is, vagy akár allergia, esetleg mechanikai irritáció is, erről látatlanban nem lehet véleményt mondani. A fejfájás, ha tartós, kivizsgálást igényel. A felesége, ha eddig nem tette volna, menjen el nőgyógyászati valamint bőrgyógyászati vizsgálatra. A leírt gumó lehet condyloma is.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2019. március 09., 14:49; Megválaszolva: 2019. március 17., 19:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: