Mi lehet a bajom?

2 hónapja kezdődött minden. külföldön dolgozok nagyon megfaztam bármit szedtem nem akart elmulni a köhögés a gyengeség. 100eurot is kolthettem körülbelül orvossagokra. Miután kezdtem jobban lenni egyik délután elkezdett zsibbadni az egész fejem teljesen pánikba estem, vizes ruhával aludtam majd reggelre már mindkét kezem is zsibbadt. Ez azóta is elofodul hogy a kezeim zsibbadnak. Később a szivem alatt kezdett el szurni amivel korhazba is kerültem de az ekg negativ lett (3szor mérték) vérvételem akkor készült évek óta először amin minden tökéletes kivéve a ggt érték 155 lett. Megijedtem de akkorra már annyi minden bajom lett hogy panikoltam minden este lefekveskor hogy mi fog most épp történni velem. volt hogy ha becsuktam a szemem szedultem vagy mintha arra riadtam volna fel hogy ver a szivem a torkomba es rosszul vagyok. Hazajottem azota..mellkas rontgen újabb vérvétel de negativ kiveve a máj érték még mindig 136. orvosomnak panaszkodtam a zsibbadasrol hogy aggaszt de az volt a válasz, hogy 26 évesen még ne zsibbadjak sehol. El vagyok keseredve állandóan orvoshoz akarok menni hogy valaki nézzen meg mert ezeket mind átéltem kint és tényleg megijedtem. Panaszmentes vagyok kivéve a zsibbadast. Segitsėgėt szeretném kérni hogy hova tovább milyen kivizsgalasokra mehetnék vagy inkább pszichologushoz forduljak a mániákussagom miatt. Köszönöm válaszát előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boha Katalin válasza zsibbadás témában

Tisztelt Kérdező!

A panaszai pánik-tünetekre utalnak. Ha az eddigi vizsgálatokkal nem találtak semmi megfoghatót/a gamma GT értéknek biztosan nincs köze ehhez/ akkor megnyugodhat és valóban psychológushoz kéne fordulni minél előbb, mert a korai szakaszban még gyorsan meg lehet fogni a pánikbetegséget.

Kérdés: 2014. november 25., 17:25; Megválaszolva: 2014. november 26., 21:14
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Scippa (escitalopram) váltása
Kedves Doktornő! Körülbelül 3 hónapja szedek pánikbetegségre, generalizált és szociális szorongásra, - és ami legjobban zavart, az ezekből...
Mi lehet a gond ?
Pánikbetegség és egyedülléttől...
Üdvözlöm kedves Doktornő! Olyan problémára szeretnék segítséget kérni ami sajnos már teljesen tönkre tette az életem! A problémám 2013 körül...
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?