vizelet tartási probléma

ha utaznom kell mindig pisilni kell alig birom tartani.szedtem antibiotikumot szedek nyugtatot nemér semit.varonő vagyok.van egykis süjedés de orvos monta nem veszéj kicsit el hiztam 20kg szerintem idegileg de hogy éjem át.nentudok utazni.

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a szorongás témában

Kedves Asszonyom! A 20 kg súlyfelesleg nem kis elhízás, hanem bizony igen nagy! Gondoljon a szívére, a veséjére, a lábára stb. Mind-mind 20 kg-mal több terhelésnek van kitéve, ami a testsúlyának majdnem 1/4-e. Vagyis igyekezzen visszanyerni az ideális súlyát megfelelő táplálkozással és mozgással. Ez utóbbi az ülőmunka miatt is szükséges, hiszen a gátizomzat és vele együtt a húgyvezeték vége állandó nyomásnak van kitéve + 20 kg-mal! A gátizomzat, hüvely, húgyvezeték egy terület, azonos beidegzéssel, amit intimtornával lehet megerősíteni és edzésben tartani. Ezt tanfolyamokon esetleg könyvek, dvd-k segítségével tudja elsajátítani. Ami a méhsüllyedést illeti, azt urológussal, esetleg nőgyógyásszal tudja korrigáltatni. Ön még nagyon fiatal ahhoz, hogy ezeket a problémákat elhanyagolja! Önmagáért azonban mindenki saját maga felelős, mint ahogyan csakis mindenki maga tehet önmagáért, az egészségéért! Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. május 18., 14:12; Megválaszolva: 2014. május 20., 20:14
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása