Lehet Multiplex

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 20 éves srác vagyok. Édesanyám Szklerózis Multiplex betegségben szenved. 3 hónapja még testépítettem sportoltam. De történt pár dolog (barátnőm elhagyott a suli elbukott.) És másfél vagy két hónapja szenvedek. Látás zavarom van illetve a fejemben nyomást érzek. Izmaim sokat rángatóznak de már az enyhült. Szinte állandó fáradtságot érzek. A lábamban is... A testhőmérsékletem fel le ugrál egyszer fázom egyszer megsülök a meleget annyira nem bírom. Pánikrohamok gyötörnek. Állandóan rettegek és szinte nem javulok semmit. Bal oldalt pedig hátul a bordáimnál fájdalmat érzek. A szemem a fényt nem birja a fülemet pedig sértik a hangok.Voltam vérvételen az szinte tökéletes volt. Voltam neurologián ott megvizsgáltak. /reflexeket és amiket ilyenkor szoktak/ de negatívnak ítélték meg. Azt mondták hogy ez pszichikai. El is küldtek hát pszichiátriára ott kaptam antidepresszánst/mert azt mondják hogy pánik beteg vagyok/ és most azt szedem. Javult picit a helyzetem de nagyon rossz azt mondja mindenki hogy ez csak pszichés de én rettegek minden egyes nap és az állapotom se segit legyözni a rettegésem. Kérem segítségét mert ez az ingadozás nem állapot délután esek össze a fáradtságtol este meg még edzeni is tudok. Azt mondják hogy bebeszélem magamnak és magamnak reprodukálom a tüneteim.Köszönöm segítségét előre is /Árpád/

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a szorongás témában

Kedves Kérdező! Nsgy valószinűséggel valóban lelki eredetűek a bajai. A szklerozis multiplex nem öröklődő betegség. A gyógyszer szedése mellett pszichoterápiára lenne szüksége. Feltétlenül keressen magának ilyen irányű segitséget.

Kérdés: 2014. április 04., 10:45; Megválaszolva: 2014. április 11., 18:06
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása