Miért érzem néha hogy megörülök?

Régen is voltak szorongási problémáim de elmúltak pár hónapja de most megint előjöttek a suliban mindig szorongok de annyira hogy folyamatosan hányingerem van, de nem a dolgozatok miatt félek vagy hasonló, igazából nem tudom az okát de például ma reggel is mentem busszal az iskolába és már a buszon rosszul lettem nagyon zavart voltam görcsöltem és úgy éreztem hogy nem sok kell hozzá hogy megörüljek kisebb izomrángásaim is volt első órára nem tudtam bemenni mert rosszuk voltam szóval bementem a mosdóba és ott nyugtatgattam magam és később kicsit jobb lett és így húztam ki a napot.. Miért érzem ezt? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a szorongás témában

Kedves Kérdező! Most is szorongásos panaszai vannak. A szorongása most testi tünetekben is megnyilvánul, vagyis szomatizál. A szorongáshoz nem szükséges feltétlenül kiváltó ok aktuálisan. Pszichoterápiás segitségre lenne szüksége. Amennyiben ebben szülei nem tudnak hátteret biztositani, fordulhat a lakhelyén illetékes nevelési tanácsadóhoz pszichológiai segitségért.

Kérdés: 2014. március 31., 21:53; Megválaszolva: 2014. április 09., 12:33
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása