gyógyszerkölcsönhatás

Tisztelt webdoktor! Az alábbi gyógyszereket szedem: Femara 2, 5 mg 1/nap Feldene 20 mg szükség esetén, általában 1-2 naponta 1 db Betagen 8 mg 3x2/nap Xeter 20 mg 2 nap/ Amilorid 0, 5/nap Frontin 0, 25 mg 3x1/nap. Ezt már a szorongásos tünetekre kaptam egy pánikroham után. Kérdésem, hogy ezek a gyógyszerek okozhatnak-e szorongásos tüneteket. Szeretném megtudni, hogy a Frontin mellett szedhetek-e B vitamin készítményeket. Ha nem muszáj, nem szeretnék több gyógyszert szedni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza szorongás témában

Kedves Kérdező!

A Frontin szorongásra kiváló gyógyszer, de a pánik rohamokra általában antidepresszánsokat szoktunk adni. B vitamint nyugodtan szedhet Frontin mellé. A gyógyszerei nem okoznak szorongást. Kérdés: mi az, ami miatt Ön szorong? Biztosan van olyan probléma Önnel vagy az életében vagy a közelében élőknél, ami nyugtalanitja. Talán itt kell keresni az okot.

Keressen pszichiátriai segitséget, mert a pszichiáterek tudják a gyógyszert támogatással felirni.

Kérdés: 2012. július 22., 15:28; Megválaszolva: 2012. július 24., 20:48
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Mellkasfàjdalom
Paroxetin altetnativa
Félek,szorongok,furán érzem...
Két hónapja tartó rosszullét
Agydaganat vagy szorongas?
Kedves Doktorno! Problemamat szeretnem onnel megosztani. Mindig aggodo, stresszes, hipochonder ember voltam. 2 evvel ezelott fejfajasom, szedulesem volt...