Roham es rossz kozérzet

Tiszteletem. 2eve panik rohamom volt egy marihuanas cigerette utan. Sose szivtam elotte. Es az volt az utolso is. A panik roham 2 honapig tartot utanna elmult. De kesztek hulye erzeseim lenni. Hogy zavar a kezem. Meg halal vagyam volt. Meg ugy eresztem nem elek. Kicsit derealizacios meg deperszonalizacios erzesek. Na ezek idovel enyhultek. Es meg is szoktam. De nyaron telyesen megszunt de most november ota megint elojott. Szedulok. Nincs erom meg se kedevem semit csinalni. Faradt vagyok. Nem tudok komcentralni. Ugy erzem 2 honapja magam mintha almodnek. Szorongasom is van. Es attol felek hogy skizofren leszek. De attol retenetesen. Es vannak nagyon ritkan rohamamim. Az iden pontisan 2 szer volt. Ez abbol all hogy nem volt semmi fele kulso stressz. Csak nyugalmi allpotomba tv nezes kozben elkeztem ugy erezni magam hogy muszaj meghaljak. Muszaj ongyilkos legyek mert nagyon felek. De az a vicces hogy attol felek hogy ongyilkos leszek es nem akarok. Es raz a hideg es retenetesen agerssziv vagyok. Anyumnak is majdnem neki mentem mert probalt nyugtatni. Szoval eleg fura. Mert nem akarok ongyilkos lenni. Igen is nagy az elni akaras vagyam. De megis belulrol valami kesztet ra es nem tudom miert. de minden estre nagyon ilyeszto hogy semi se tortenik es ram jon ez az ongyilkossagi vagy. Amihez rettenetesen nagy onlontrol kell. Ugy eresztem akkor is ha meg 5 percig tart tuti megteszem. De mindig akkor elmult. Na de rohmom nem volt mar 2honapja. De most faj fejem szedulok. Ugy erzem almodok. Mintha nem lennenek erzeseim. Kivagyok hulve. Nem erdekel semmi. Vagyis nagyon kevess dolog.Nagyon konnyen ideges leszek es gyomor idegem lessz. Neha ugy erzem mintha nem is leteznek. Meg az egesz vilag velem egyutt csak eggy alom lenne.. Az orvosik csak nyugtatanak aszt mondjak elmullik es h nem leszek. A skizofreniai tuneteibol egy sem illik ram. De azek a rohamok meg az allando stressz mar kikeszit. Elvagyok szomorodvanesmakarnam elni az eletemet de nem tudom.elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza szorongás témában

Kedves Kérdező!

A panaszai valóban pszichiátriai jellegűek. Azt tanácsolom, hogy forduljon pszichiáterhez, és járjon kezelésre, gondozásra. Az Ön által szedett alprazolam gyenge szernek tűnik a panaszai súlyosságához. Ezeket a panaszokat és rossz élményeket elmondva, biztosan segiteni fognak.

Kérdés: 2012. április 22., 17:11; Megválaszolva: 2012. április 24., 16:12
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Szeparációs szorongás? Mit lehet...
Pánik vagy komolyabb?
Fejfájás - escitil?
Nyugtató vagy hangulatjavító
Mi állhat a háttérben?