lábremegés

kb 4 napja esténként viszkető bizsergő érzés van a bal vádlimban. van hogy a kezem is elzsibbad. panikbeteg vagyok. álltalában 12-16 órában dolgozok. a szívem is van hogy alkalmanként hevesen ver. sajnos a 8 órás munkából nem lehet megélni pedig az lenne a megfelelő. arra gondolok hogy a fáradtságtól görcsölhetnek a végtagjaim. esténként kb óraig szokott bizseregni a lábam. utána elalszok. mi leht az oka? ha masszírozom elmúlik idővel? van hogy nem tudok rendesen enni csak bekapok pár falatot. ha elfárad a szervezetem es nagyon stresszes vagyok akkor kijön rajtam a sömör.. sajnos rohanó vilagba születtem. még normálisan enni sincs ideje az embernek: (

Dr. Csuth Ágnes válasza stressz témában

Kedves Kérdező!

A stressz okozhat ilyen tüneteket, de csak vizsgálattal lehet kideríteni, hogy szervi vagy lelki ok van-e a háttérben. Ha más a stressz nem csökkenthető, a stresszkezelésre kellene odafigyelni, ez tanulható, speciális gyakorlatokkal a stressz feldolgozható. Emellett javasolt gyógynövény alapú szorongásoldó, Magne B6 rendszeres szedése. Ha néhány hét-hónap alatt nem enyhülnek panaszai, kivizsgálás indokolt.

Kérdés: 2011. november 16., 13:43; Megválaszolva: 2011. november 18., 09:35
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Stressz miatt?
1, 5 hónapja kezdődtek a gondjaim.Érdeklődnék hogy 2 hetente miért kezd el hirtelen izzadni a kezem, lábam befeszül a gyomrom a mellkasom és erősen...
Vizsgaidőszak ártalmai
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Épp jogi tanulmányaim közepén, a vizsgaidőszak hátulütőivel próbálok küzdeni. Csak egy hét múlva kezdődnek a...
összetett
Tisztelt Doktor Úr, Doktor Nő! Eléggé összetett problémahalmazzal illetve kérdésekkel fordulnék önökhöz, vagy önhöz---. Mostanában sajnos a...
Szorongás-depresszió-pánik?
Tisztelt Doktornő/Úr! Kérem segítsen tanácsával. Az alábbi jellemző tüneteim jelentkeznek több alkalommal: „felmegy az agyvizem”, érzem, hogy...
Nyugtató
Kedves Doktornő! A tvben is reklámozott feszültség-, stresszoldó gyógyszerek közül ön melyiket ajánlja? Szedtem 0, 25mg-os xanaxból felet, de...