Szívinfarktus és embólia után

Jó napot kívánok! A férjem nem rég jött haza a kórházból.3 hónapja táppénzen van, de nem akarja magát leszázalékoltatni.16 percig élesztették újra, szívinfarktust és tüdő embóliát kapott. Megkatéterezték és LAD stent-et tettek be neki.Betegségei többek között: pangásos szívelégtelenség, szívizom elhalás, magas vérnyomás, ISZB.is van. Kérem Önt, hogy adjon tanácsot, a férjem dolgozni akar és nem hiszi el, hogy nem fog bírni dolgozni!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szívinfarktus témában

Tisztelt Kérdező!

A válasz attól függ, hogy mi volt a férje korábbi munkája. Értelemszerűen a történtek után az életvitelén, táplálkozásán, fizikai aktivitásán változtatni kell. Ezek hiányában a jelenlegi állapotot előidéző problémák fennmaradnak. a kezelőorvossal beszéljék meg milyen fizikai terhelésre gondol a férje és mi a realitás.

Kérdés: 2010. június 15., 11:55; Megválaszolva: 2010. június 26., 19:36
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?