Szívinfarktus után lehet dolgozni?

Tisztelt Doktornő/úr!

Édesapámnak tíz évvel ezelőtt volt egy hátsófalú szívinfarktusa.Ez után dolgozhat fizika munkát? Nem terheli meg őt, nem veszélyes ez?

köszönettel: Demeter Brigitta

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szívinfarktus témában

Kedves Brigitta!

Ezt sok tényező befolyásolja. Az édesapja jelenlegi kardiológiai állapota haátrozza meg a munkavégzés mértékét. Azt jvaaslom, hogy a gondozó kardiológusnál érdeklődjenek, hiszen ő ismeri az édesapja jelenlegi eredményeit, státuszát, így egyedül ő tud erről pontos válasszal szolgálni.

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2010. január 25., 08:21; Megválaszolva: 2010. január 25., 08:21
Kérdések és válaszok: Szívinfarktus
éjszakázás infarktus után
Aspirin Protect
Szívinfarktus után
szexuális élet szívinfarktus után
Szívinfarktus?