• Rövid ideig tartó magas pulzus ébredés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! Egy olyan gondom,lenne ,hogy időnként 2 hetente egyszer vagy kétszer, miután felkeltem egy kis idő elteltével a pulzusom megemelkedik,és egy maximum 8-9 perc idő alatt lezajlik egy folyamat ami idő alatt nem fáj semmim,csak gyengének érzem magam a két lábam egyszerre bizsereg és hevesen ver a szívem amit méréssel állapítottam meg ez olyan 95-105-ig felmehet,és ilyenkor mozgáskényszert is érzek.Nem dohányzom,nem iszom kávét,sem energiaital,nem alkoholt, ekg-m rendben van,vérvételen is voltam,az is jó. A vérnyomásom állatába 135/76 pulzus meg 70 körül mozog,nem vagyok elhízva.Egy alternatívát mondtak már,mivel ez rendszertelenül lép fel nálam,hogyha hamar kipattanok az ágyból akkor a véráramlat alacsonyabban jut el a végtagjaimba és ezután a szív erősebben reagál rá. Válaszát Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas pulzusszám témában

        Kedves Kérdező! Lehet szó arról, hogy hirtelen felállásnál leesik a vérnyomás, és ilyenkor a szervezet a magas pulzusszámmal kompenzál. Érdemes fekve, majd felállás után megmérni a vérnyomást, hogy valóban erről van-e szó.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 20., 16:23; Megválaszolva: 2011. október 21., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés