• Lábszárgörcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! 22 hetes terhes vagyok és egyre fájdalmasabban kínoz a lábszárgörcs.Egyrészt kellemetlen a fájdalom, másrészt pedig aggódom, hogy vajon mitől lehet, hiszen megfelelő mennyiségű magnéziumot és kalciumot is szedek.Esetleg valamilyen más ásványi anyag hiányom lehet? Ön szerint mitől lehet? Milyen vizsgálattal lehetne ezt kideríteni? Érdemes ezzel komolyabban foglalkozni vagy ez is a terhesség egyik kellemetlen velejárója? Köszönöm a választ előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a lábszárgörcs témában

        Kedves Kérdező! Keringési probléma is okozhatja, a vénás keringési zavar például nagyon gyakori terhességben, ez nehézlábérzést okoz, próbáljon meg Lioton gélt használni, polcolja fel a lábát rendszeresen, ha nem javul, angiológiai vizsgálat javasolt annak eldöntésére, hogy artériás keringési zavar van-e.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 19., 10:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: