Mágnes terápia

Tisztelt Válaszoló Orvos! Édesapám szívritmuszavarban szenved. Kétszer járt Pécsen katéterezésen. A szive azóta sem ver egyenletesen, de megtanult vele együttélni, teljesen jól van. Van a birtokunkban egy pulzáló mágneses teret termelő készülék. A kérdésem az lenne, hogy ezt a készüléket bátran használhatja e? Köszönettel: Lindy

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza mágnesesség témában

Kedves kérdező!

Ha édesapjának pacemakere, ICD-je van, semmiképpen ne használja a készüléket, egyébként valószínűleg nem fog gondot okozni. Amennyiben mégis panaszok jelentkeznének az eszköz használata közben, függesszék fel a "kezelést".

Kérdés: 2011. január 03., 18:01; Megválaszolva: 2011. január 07., 21:26
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...