• Jobb karon érduzzanat ,mitől van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! z édesanyám (82 éves, de jól van korához képest) jobb karján, ahol a vért veszik vagy a vérnyomást mérik, egy ér kidudorodott egy hete kb. Nem akar orvoshoz menni vele, borogatja, elköti ezt a kidudorodott ért, próbálja visszanyomni vagy eloszlatni. Mit lehet tenni ezzel és mitől alakult ki? Használja a karját, főz, takarít, vásárolni jár. Köszönöm ha válaszolnak.

        Dr. Boros Miklós válasza a érgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Elsősorban az említett véna gyulladás, vagy hegesedése jön szóba. Ennek eldöntése csak fizikális vizsgálat útján lehetséges. Kenje helyileg gyulladáscsökkentő krémmel és keresse fel háziorvost, különösen abban az esetben, ha pár nem alatt nem javul.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 29., 18:47; Megválaszolva: 2010. július 05., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés