kemo utáni vénagyulladás

Március 13-án kaptam utoljára emlődaganat miatt EC kúrát. Minden krémet kipróbáltam, de még mindig fáj az alkarom.kissé látszik is egy csíkban lilás elszíneződése az érnek az alkaron, de az izom és bőrfájdalom jobban zavar.Elmúlhat magától idővel? Lehet-e Bioptron lámpát használni erre? Az ONKI-ban kezelt betegtől hallottam, hogy ott alkalmazzák a piros fény terápiát, igaz lehet ez? Köszönöm Erzsike

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza érgyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos, a kemoterápiának vannak szövődményei, ilyen ez az érgyulladás is. Nagyon lassan múlik el. Venoruton kenőcsöt is használt már?

A Bioptron lámpát meg kellene próbálni.

Dr. Nagykálnai Tamás

Kérdés: 2014. április 26., 18:53; Megválaszolva: 2014. április 28., 20:09
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2