Terhelés utáni rosszullét 2

Tisztel Dr. Bene Orsolya! Nagyon köszönöm a válaszát! Ön volt az első aki elgondolkozott a problémámom és nem az volt az első mondata, hogy hagyjak mindent abba. Még egy kérdést szeretnék föltenni. Voltam szívultrahangon és ott is rendben volt minden. Ha a reflexes vagy az ingervezetéses verziónál maradunk, akkor van-e valami teendőm, javulhat-e az állapot magától vagy mindenképpen kell valamilyen kezelés? Milyen orvoshoz kell forduljak az utóbbi esetben? Válaszát nagyon köszönöm, előre is! Az előző levelezésünk linkje: https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/{kategoria: |egyeb}/11646

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rosszullét témában

Kedves kérdező!

Sajnos nem fog örülni a válaszomnak, korábban sem írtam, hogy folytassa tovább nyugodtan az emeléseket. Ha ingervezetési zavarról van szó, azt Holter kimutathatja, bizonyos esetekben pacemaker-beültetés lehet indokolt. Mivel a panasz kizárólag a súlyemeléssel függ össze, nagyobb valószínűséggel a korábban leírt reflexmechanizmus a ludas, erre pedig nem nagyon van kezelési mód. Esetleg orvosi felügyelettel meg lehet próbálni reprodukálni a tüneteket, hogy tényleg ez áll-e a háttérben. Viszont a megszédülések miatt akár meg is sérülhet (bár az nem derült ki, mekkorák is ezek a súlyok pontosan) , a súlyemelést valószínűleg nem kellene a továbbiakban forszírozni.Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. július 02., 23:54; Megválaszolva: 2009. július 02., 23:54
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...