• Vékonyabb láb

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Négy éve a bal alsó lábszáramban érszűkületet diagnosztizáltak. Egy ideje feltűnt, hogy a bal lábam szemmel láthatóan vékonyabb, mint a jobb, és időnként főleg terhelésre fáj. Vádli és boka is 2-2 cm-rel tér el. Mi lehet az oka, összefügg-e az érszűkülettel, vagy  kezdődő izomsorvadás? Hova forduljak a problémámmal ?

        Előre is köszönöm a segítségét. 

        WEBBeteg szakértő válasza a érszűkület témában

        Tisztelt Kérdező!

        Érszűkület esetén az izmokat ellátó erek is is szűkülnek, vérellátásuk romlik, az izmok sorvadnak, terhelésre fájnak. Forduljon érsebészeti szakrendeléshez.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 21:35:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: