• Sonoterápia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Nő/Dr.Úr! Cardio Vision vizsgálaton voltam. Asi érték:80,jobb ABI:0.94, bal ABI: 0,88 Nagyon fájnak a lábaim, járástávolság egyre rövidül, hamar elfáradok, le kell ülni. Vérvétel is volt, koleszterin értékék volltak egy két tizeddel magasabb. Családban mindenkinek van súlyós érszükülete. Félek hogy nekem is az lesz. Ajánlották a Sonoterápia +Bemer terápiát. Véleményét szeretném kérni a vizsgálat hatásosságáról, illetve mit tudnék tenni az érték, járás javítása érdekében. Köszönettel Ferenc

        Dr. Molnár Dóra válasza a érszűkület? témában

        Kedves Kérdező! A fenti paraméterek alapján kezdődő érszűkület gyanúja fennáll. A legjobb gyógyszermentes terápia az alsó végtagi érszűkület megelőzése, illetve javítása érdekében a minél több gyaloglás. Természetesen más eljárások is rendelkezésre állnak, változó eredménnyel. Javasolnám, hogy mivel a leírtak alapján Önnek fokozott a kockázata szív- és érrendszeri megbetegedést illetően, ezért menjen el egy angiológiai szakorvosi vizsgálatra egy pontos állapot felmérésre és egy kardiológiai szakvizsgálatra. Nyaki ér ultrahang vizsgálat elvégzése is megfontolandó. A leletek birtokában lehet dönteni a további, szakmai protokolloknak megfelelő, nem gyógyszeres és gyógyszeres megelőzési és kezelési lehetőségekről. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. június 26., 12:31; Megválaszolva: 2020. július 03., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.