• Mitől lett ennyire alacsony a pulzusszámom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Tegnap reggel a pulzusom 37-re csökkent és azóta is 37-44 között mérem. A vérnyomásom csak egy kicsit emelkedett (10-20-al). Ezelőtt soha nem volt ilyen. Mi okozhatta ezt? Üdv

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony pulzusszám témában

        Tisztelt kérdező!

        A pulzusszám csökkenésnek több oka lehet. Ezek szív eredetűek,a  szív ingerképzési vagy ingerületvezetési zavarával állnak összefüggésben. Forduljon kardiológushoz, aki elkezdi kivizsgálását, és ha megtalálják a pontos okot, a valószínű kezelés a  szívritmusszabályozó beültetése lehet, ha nem gyógyszer okozza a panaszait.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-11 23:52:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés