Alacsony vérnyomás, mitől?

Üdvözlöm. Július 31-én volt egy epeműtétem. A műtőben nagyon alacsony volt a pulzusom, ezért műtét után csináltak ekg-t. A műtét óta alacsony a vérnyomásom és a pulzusom is. A vérnyomásom általában 103/59 a pulzusom 50-55 közötti. Az a problémám, hogy szédülök is miatta. Az előbb gugolásból felálltam és nagyon rosszul lettem elkezdett a szívem erősen, levegőt kicsit nehezebben vettem és a vérnyomásom 100/60 a pulzusom meg 80 lett. Kb. 5 perc után nem volt semmi probléma. A szédülés az egész nap van. Annyit még, hogy 20 kg fogytam le. Esetleg a fogyástól lehet alacsonyabb? A kórházban az ekg-val kapcsolatban nem mondtak semmit sem, hogy baj lenne. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel Enikő.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza alacsony pulzus témában

Kedves Kérdező!

A panasz oka valóban lehet a fogyás és a műtét utáni állapot. Fogyasszon bővebben koffein és alkoholmentes folyadékot, és keresse fel a kezelőorvosát a továbbiak megbeszélésére.

Jobbulást kívánok!

Tisztelettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. augusztus 10., 14:27; Megválaszolva: 2018. augusztus 17., 09:19
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Fáradékonyság
Tisztelt Doktornő! Kb. 2-3 hete kezdődtek panaszaim. Extrém fáradékonyság, alacsony pulzus (50-55) , gyengeség, dekoncentráltság, köhögési...
Ritmus zavar
Kedves Doktornő! 24 órás vérnyomás monitorozás alacsony pulzust mutatott néhány esetben. A vérnyomásom rendben van, szívultrahang rendben- nem...
Judit pulzus
Tisztelt Doktornő! Pánikbeteg vagyok erre szedek is gyógyszert citapram 20mg rilex reggel 1.825mgot, délbe 1.825mgot este 1, 25mg. voltam minden...
Mi a teemdő? Folytasam-e?
Tisztelt Doktornő! Már korábban volt egy levélváltásunk. Ami a következőkről szólt: Tisztelt doktornő! Körülbelül 20 évesen a háziorvosom...