• GABA kapszula szorongásra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szimpatikus idegrendszer túlműködése miatt kialakult szapora pulzus, és gyakori extrák miatt szedett Nebivolol (3,75mg/nap) mellett szedhető-e GABA (gamma aminovajsav)500mg kapszula. Kell- e valamilyen kölcsönhatásra számítani? Válaszát köszönöm! Tisztelettel Edina

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszer szedése témában

        Kedves Kérdező! A GABA tablettát orvosi javaslatra akarja szedni? Mert, ha súlyosabb a panasz, lehet, hogy jó lenne megbeszélni egy pszichiáterrel előtte! A bevezetett vérnyomáscsökkentő adag módosítása válhat szükségessé a táplálékkiegészítő mellett, ezért mérje rendszeresen a vérnyomását és pulzusát, szükség esetén konzultáljon orvosával. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. május 30., 17:13; Megválaszolva: 2019. június 10., 23:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: