• Szívritmuszavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Korábban csak extra ütéseket éreztem, 1-1 nagyobb feldobbanást, főleg jobb oldali fekvő helyzetben. Aztán jöttek a kb 5 perces rosszullétek, mikor egy nagy dobogást követően pár percig mintha össze-vissza dobogna, olyan glugyogó érzés. Aztán mikor lett egy 20perces, bementem a sürgősségire. Ott 3 óra várakozás után azt mondták, hogy enyhe ritmuszavar lehetett, ezzel együtt kell élni. Tegnap volt egy két órán át tartó rosszullétem. Ennek az otthoni ekg-vel mért eredményét átvtudom küldeni. Önök szerint is együtt kell ezzel élni, vagy van gyógyszer ilyen alkalmakra? Súlyom 59kg, magasságom 158cm, 42 éves nő vagyok. Heti 2x futok 5-5km-t, lassan. Táplálkozás, folyadékbevitel megfelelő. Másik kérdésem, hogy ez a probléma összefügghet-e a migrénemmel? Ezek felváltva jelentkeznek, kb havi 1-1 alkalommal. Migrénre Relpaxot szedek. Köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a extrasystole témában

        Kedves Kérdező! Az EKG-n valóban extraszisztolék láthatóak. Szerintem indokolt egy részletes kardiológiai kivizsgálás, laboratóriumi vizsgálat is, az eredmények birtokában lehet a továbbiakról dönteni. Háziorvosát keresse fel! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 11., 10:48; Megválaszolva: 2019. február 15., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: