Pulzus

Kedves Dr Nő Segitseget szeretnem kerni evente jarok kardiologiara mivel cukros vagyok 5eve szeretem karban tartani a szervezetem. Mindig ritmis zavar miatt megyek es magas pulzus extra utesek miatt van hogy evente 2x is voltam 2018 augusztusaban holteren aztan devemberbe uh most januarba asurgossegin ekg majd utana teljes kivizsgalasonnuh terheleses amin volt kis elteres a V3-V5 nel azaz meg el se indult a biciglizes de kozbe semmi elteres se volt februar 1.en is csinaltak uh-t es ekgt minden rendben volt meg is nyugodtam.Eleg stresszes idoszakon vagyok tul es most nyugalom lenne de ujra jonnek a tunetek hol 63 a pulzusom ahogy felallok es kimegyek wcre mar ossze vissza ver es 100felett van.Ezt vajon szressz okozza? eleg sokat vizsgaltak lehet vmit nem vettek esure? szedek concor 2.5 bol felet reggel negyedet este volt olyan nap hogy nemmereztem a szivveresem es 63-75volt egesz nap a pulzusom ezek utan meg elkezdtem ujra erezni ahogy ver es azt erzem ossze vissza dobog.vernyomasom mindig alacsony koszonom valaszat koszonom melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a szívritmus témában

Kedves Kérdező! Önnek igaza van, a stressz fokozhatja a ritmuszavar kialakulásának kockázatát. A cukorbetegség is hajlamosító tényező gyorsabb pulzusra. A panaszok objektivizálására 24 órás EKG (Holter) vizsgálat javasolt. Ezt követően lehet dönteni a további teendőkről. Javaslom, hogy kardiológiai kontrollra menjen vissza a panaszok miatt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. március 26., 20:38; Megválaszolva: 2018. március 27., 21:54
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Terheléses ekg
Maszkban kerékpáron végzett terheléses ekg reális eredményt adhat-e.
Szívkatéterezés
SZÍVELÉGTELENSÉG
Szívdobogás
TANÁCS KÉRÉSE