• Szívbillentyű

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! 3 éve mandula műtét előtt szívultrahangra készültem, egy általános vizsgálatról volt szó! Mint kiderült szívbillentyű elégtelenségben születtem! A doktornő csak annyit mondott, hogy majd kinövöm és igyak magnézium pezsgőtablettát! Egy év múlva ellenőrzésen szintén ennyi volt a válasza! Ezelött lévő években rendszeres ájulás közeli élményeim voltak, fulladás és szapora szívveréseim voltak, amire azt mondták, hogy csak pánik rohamaim vannak sok stressz miatt! Manapság teljesen stressz mentes életet élek, mégis ugyan ezek a problémák fenn állnak mellkasnyomással, biciklizés nehézséggel gazdagítva. A kérdésem a következő! A szívbillentyű zavarom okozza ezeket a tüneteket amikor átereszti a vért? Köze lehet a tüneteimnek a szívemhez? Akkor mégsem pánikroham? Orvoshoz már nem merek menni félő, hogy ismét azt a választ kapom! Esetleg váltsak orvost? Előre köszönöm válaszát!

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbillentyű témában

        Kedves Kérdező, mindenképpen indokolt lenne egy 24 órás EKG monitorozás(Holter-vizsgálat) a panasz tisztázására. A leírtak alapján - sajnos- egyértelműen nem eldönthető, hogy valóban pánik rosszulléte, vagy esetleg szívritmuszavara van-e. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Kérdés: 2017. január 10., 00:38; Megválaszolva: 2017. január 13., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ezek az értékek jók?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció