Lazább mitrl. billenytű

Üdvözletem.azt szeretném kérdezni, hogy annyi eltérés van a leletemen hogy mitrl billentyű vékony, kissé lazább szerkezetű.ehhez feltétlen hozzátartozik a záródási hiba? vagyis a prolapsus? vagy ez annyi mintha valakinek lenne striája hiába vékony valakinek nincs hiába nagyobb darab? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbillentyű témában

Kedves Kérdező, jól gondolja, ez egy állapot, a billentyű szerkezete a normál működésen belül is mutat variabilitást. Enyhe záródási hiba (jelzett átfolyás) nagyon sok embernek van. Ezt azóta tudjuk, amióta az érzékeny, jó felbontású ultrahang készülékek elterjedtek a kardiológiában. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. szeptember 04., 22:10; Megválaszolva: 2016. szeptember 07., 19:34
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után