Mellkasi fájdalom terhelésre

Kedves Webbeteg! Tegnap délben, edzés közben hirtelen fellepett egy nyomó, szúró mellkasi (mellkas kozepenel, csont mögötti) fájdalom, melyet szédülés kísért. A fájdalom pihenesre elmúlt, de ismét elojott kis mozgásra, a fájdalom ideje alatt mellkasom érzékenyebb volt. Az EKG-nal jobb szív szár-blokkot látták, ami eddig nem volt (legalábbis számos ekg-n estem túl és sehol sem említették) . Vegeredmenykent nem sikerült semmit megallapitani, azonban engem mégis aggasztanak ezek. Mitől lehet ez, illetve hova érdemes fordulnom a biztos megnyugtatas végett? Előre is köszönöm szíves válaszukat, Ferenc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező! Lehet egy légúti megbetegedés, mellhártya izgalom, de izomhúzódás is a panasz hátterében, háziorvost keresse fel ennek tisztázására. Ameddig panaszos az edzést szüneteltesse! Az EKG-kat össze kellene hasonlítani a pontos véleményalkotás érdekében, nem a leírást, hanem a felvételeket. Romló állapot esetén ügyeleti ellátás igénybevétele javasolt! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 22., 01:47; Megválaszolva: 2014. december 23., 13:06
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ASD, gyógyszer melletti szoptatás
Tisztelt doktor úr/nő! Másfél hete született meg a kisbabám 38. hétre tervezett császárral. A terhességem alatt jóformán végig gyógyszert kellett...
INR-el kapcsolatos kérdés
Tisztelt Doktornő! Az alábbi gyógyszereket szedem: ELIQUIS 5mg 2x reggel-este DIGOXIN 125mcg 1x reggel BISOPROLOL 5mg 2x reggel-este VEROSPIRON...
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang