Kell-e aggódnom?

Egy hete voltam teljes laborvizsgálaton, ahol két értékem nagyon magas a TSH 6, 8 (erre már régóta szedek gyógyszert) , és a Kreatin-foszkokináz amelynek 185 az értéke.33 éves vagyok és 115 kg, jauár óta lényegesen odafigyelek a táplálkozásra, illetve 3 hete elkezdtem tornázni összesen négyszer voltam eddig. A vérvétel pénteken történt, előtte hétfőn voltam tornázni, illetve az azt megelőző héten hétfőn illetve pénteken.Pár hete érzem.hogy nagyon szúr a szívem, illetve a mellkasom is sűrűn elkezd szorítani, illetve időnként úgy érzem felrobbanok.Januárban meg voltam fázva, készült egy mellkas röntgen, az eredménye az volt, hogy a jobb szív rekesznél váladék pangás figyelhető meg.Pajzsmirigy alulműködésem van, illetve szívritmuszavar, és szívbillentyű rendellenesség. A kérdésem az lenne, hogy a tüneteimnek van-e köze a laboreredményemhez, kell-e miatta aggódnom?

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panaszok témában

Kedves Kérdező, légúti tünetekkel még halasztani kellene az intenzívebb edzést. A TSH érték miatt a pajzsmirigy gyógyszer adagját is módosítani kellene. Az életmódi változás megkezdéséhez gratulálok! Ha nem javulnak a panaszok, ismét keresse fel a háziorvosát! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. március 02., 15:26; Megválaszolva: 2014. március 05., 19:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasi fájdalom
Jó napot! Problémám a következő: 2021.12.01- én felvettem a 3. mrns oltásomat, rá 3 hétre elkezdett a mellkasom szúrni, illetve markolo...
Szorító szívfájdalom - egyéb...
Kedves Doktor Úr/Nő, kb. egy hete rendszeresen visszatérő, enyhén szúró mellkasi fájdalmaim voltak bal oldalt, időnként a bal karom zsibbasztó...
szív "görcsölés"?
Tisztelt Doktor úr/nő! Ma délután hirtelen görcsölni kezdett a szívem, a bal fülem mögött a nyakam fájni kezdett, és a vállam, lapocka rész...
Szívzűrök?!
Tisztelt Dr.Úr/Hölgy. Mostanában nagyon fáradékony vagyok és úgy érzem napokat tudnék aludni.Gyerek koromban elég beteges voltam és az édesanyám...
Milyen szívbetegségre utalhat?
Tisztelt Doktornő/Úr! A szívem szúr, és nyomást is érzek, időnként félreüt.Nem csak terhelésre. Terhelésre nehezen kapok levegőt. Holter ekg...