Sziv, tüdő elégedetlenség.

Jó napot Doktor úr/nő. Engem Erikának hivnak. Nagyon hálás lennék ha tudna nekem tanácsolni, illetve segiteni. Édesapám 77 éves. Ezeletőtt 3 éve tüdőgyuladása lett, és elmentünk röngenre. Megálapitották, hogy sziv, tüdő elégedetlenségben szenved. Azóta 3 éve gyógyszereken van. 2x egy héten szedi a vizhajtót, aztán szed a szivtől is, Clopidogrel-t, Theopaec, Sydnopharm (2mg) . Két héttel ezelőtt nagyon rosszul lett és kiszedett 10 injekciót (Thiotriazolin) . Ez után az álapota stabilizálódott. Sajnos most ujra vissza esett. Meglilult az egész arca. Nagyon nehezen szedi a levegőt. Az erő elagyta, és csak annyit bir, hogy a wc-be kimegy. Nagyon hálásak lennénk, ha adna egy gyors választ, hogy, hogyan és mivel tudnánk hosszabitani illetve enyhiteni a levegővevését és betegségét. Mi Ukrajnában élünk, de nem okoz gondot ha elkell menni gyógyszerért Magyarországra.

Dr. Árki Ildikó válasza fulladás témában

Kedves Kérdező!

Ezeknél a tüneteknél azonnali kórházi kezelés szükséges!

Kérdés: 2013. május 31., 09:33; Megválaszolva: 2013. május 31., 10:19

Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek

Alattomos Candida?
Tisztelt Doktorno/Ur! Eloszor is szeretnem megkoszonni a korabbi segitseget, igazan sokat jelentett! Par hete erdeklodtem az Atkins dieta szivre...
Fulladás
Tisztelt doktor úr/nő! Olyan problémám van hogy nagyon fulladok idő közben megállapitották hogy aszmás alergiás vagyok.Közben az is kiderült hogy...
Nyugalmi pulzus
Tisztelt Doktor! 28 éves vagyok. 177cm, 85kg, enyhén túlsúlyos, ülő munkát végzek. A vérnyomásom felülről üti a normál határértéket, viszont...
Infarktus?
Tisztelt Doktornő! Érdeklődnék hogy 34 évesen lehet az embernek infarktusa? Kardiológiai leletek (ekg, sziv UH, terheléses ekg)...
Alacsony pulzus
Tisztelt Dr. Nő! Olyan kérdéssel fordulok önhöz.. Két hónapja szültem meg a kislányom terhességem alatt jelentkezett alacsony pulzus nyugalmiba...