• Fulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No! Egy jó ideje fenn álló problémám van sajnos Fulladok igy kezdődik majd orrfolyás hapci ami sajnos akkora erővel jon hogy hátul a tarkomnal nyomást képez. Ami rosszullétet eredményez. Több fajta orvosi vizsgálaton jártam már de semmi. Gondolok itt allergia vizsgálatra vérből semmi. Nem vagyok asztmás sem állítólag torkomban sem találtak semmit de sajnos a tuneteim nem szunek. Mindennapi életemet tönkre teszi. Tanácstalan vagyok hova forduljak Köszönöm Krisztina

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a fulladás témában

        Kedves Krisztina! Annak ellenére, hogy az allergia vizsgálat nem igazolt allergiát, a tünetei arra utalnak. Próbáljon meg néhány hétig antihisztamin tablettát, és allergia ellenes orrsprayt használni. ( vény nélkül kapható gyógyszercsalád tablettát, orrsprayt és szemcseppet is tartalmaz) Nehézlégzése további fennállása esetén forduljon tüdőgyógyászhoz. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. május 31., 10:59; Megválaszolva: 2017. június 03., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Egy hete ózonos fertőtlenítés volt a házunkban, ahova csak 3 nappal a fertőtlenítés után mentem be, azonban a szobában még érezhető volt az ózon szaga (még az ágyban a takarónak is ózon szaga volt), ami után légzési...
        Tisztelt szakértő! Érdeklődni szeretnék, hogy a Spiropent nevű gyógyszer mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből? Munkámmal kapcsolatban a vizelet minta adása szükséges, így aggódom esetlegesen látszani fog a gyógyszer szedése, ami...
        Tisztelt Dr. Hangonyi Csilla! Február 11-17-ig beteg voltam, kicsit égett a mellkasom, száraz köhögésem volt még a betegség hete után is legalább 1 hétig, rázott sokszor a hideg, a hátamon is hidegrázás volt, és lázam is volt ami utoljára...