elektromos kezelést kaphat-e szívműtéten átesett beteg?

Kaphatok-e elektromos kezeléseket a vállamra, derekamra és milyen következményei lehetnek a beültetett erekre és stentre a kezelés? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza reumatológia témában

Kedves Kérdező! Önmagában stent beültetés és koszorúér műtét nem akadálya az elektromos kezeléseknek. Az általános állapota befolyásolhatja inkább a kezelések módját, erről esetleg egyeztessen kardiológusával. Tisztelettel. dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2013. április 20., 13:24; Megválaszolva: 2013. április 21., 21:51
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívbillentyű betegség
Emelkedő, lépcsőzés...
Extra Systole
Szívizomgyulladás - lehetséges?